Vijf woorden vatten onze spirit samen: openheid, nauwkeurigheid, reactiesnelheid, flexibiliteit en … vastberadenheid!

Laten we open zijn!

Laten we niet rond de pot draaien, laat ons eerlijk en direct zijn, zowel u als wij, en het leven zal veel eenvoudiger zijn! Tegenwoordig vindt u « de goede tips » inderdaad overal: via sociale media, op internet, aan de toog, in de sensatiepers. Fiduciaire Roquet zet de puntjes op de i waar nodig. Want de ene situatie is de andere niet en u verdient een duidelijk en nauwkeurig advies dat toegespitst is op uw situatie, die u ons vooraf in alle duidelijkheid en transparantie heeft toegelicht. Samen bouwen we immers aan een vertrouwensrelatie en die begint nu.

Nauwkeurigheid en reactiesnelheid…

In het geheel van zijn diensten op het vlak van fiscaal advies en accountancy, wordt Fiduciaire Roquet gekenmerkt door een onmisbare nauwkeurigheid en een permanente kwaliteit in zijn dagelijkse werk.

Kwalitatief werk neemt tijd in beslag, net zoals in elk ander beroep, toch garanderen wij u een zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen. We willen immers allemaal gehoord worden en liefst zo snel mogelijk begrepen worden. We staan dan ook klaar met twintig professionals om uw problemen en desiderata op te nemen op zo kort mogelijke tijd.

Flexibiliteit en vastberadenheid…

Onze reactiesnelheid is uiteraard onlosmakelijk verbonden met de teams van onze 3 kantoren. Ze herbergen een schat aan ervaring en stellen zich extreem flexibel op om zich te kunnen aanpassen aan uw situatie en verwachtingen. Het spreekt voor zich dat u beschikt over een vaste dossierbeheerder voor de dagelijkse gang van zaken, maar achter hem of haar staat een heel team aan beheerders die de taken kunnen overnemen, supervisors om hen te ondersteunen, accountants en fiscaal adviseurs om hun acties te valideren en tot slot, wat zeldzaam is in dit beroep, de zaakvoerder die voortdurend «op de vloer » aanwezig is in een van de drie kantoren. Hij is altijd beschikbaar en staat klaar om alle dossiers te bekijken en zijn ‘personal touch’ aan uw dossier toe te voegen.

U kan zich wel voorstellen dat ons kwalitatief teamwerk een prijskaartje heeft, maar we weten allemaal dat goedkoop uiteindelijk vaak duurkoop is. Wij zullen dan ook nooit onderhandelen over onze procedures en kwaliteitseisen om toch « low cost » te kunnen werken en meer clientèle aan te trekken.

Tot slot gaan onze kwaliteit en de relevantie van onze expertise samen met een zekere en noodzakelijke vastberadenheid in de organisatie van het werk, het respect voor deadlines, de taakverdeling en de voorafgaande communicatie bij iedere stap tussen de Fiduciaire en zijn cliënteel. U bent veeleisend voor ons, wij zijn het ook voor u!

Bij Fiduciaire Roquet « is de klant koning » op voorwaarde dat hij deze regels en onze spirit aanvaardt!

Een mentaliteit die haar vruchten afwerpt

Wij, medewerkers van de Fiduciaire Roquet, werken dagelijks in deze omgeving en we zijn er dan ook diep van overtuigd dat deze spirit onze klanten het gevoel geeft dat ze niet alleen in vol vertrouwen en volledig wegwijs gemaakt zijn in de handelingen die wij stellen, maar ook maximaal “beschermd” zijn tegen elk probleem of geschil met de belastingdiensten.

Getuigenissen

François-Xavier et son équipe veillent depuis plus de 18 ans maintenant à ce que la fiscalité de mon entreprise soit à la fois optimale tout en suivant rigoureusement les prescrits légaux. La “paix fiscale” est une des conditions nécessaires à la pérennité des petites et moyennes entreprises en Belgique

la paix fiscale en PME

Christian Janfils

Gérant, The Right Move SPRL

Bien qu’en croissance depuis de longues années, la Fiduciaire Roquet a gardé la mentalité d’une petite société familiale, où on n’a pas l’impression d’être un numéro, où le patron reste au courant des dossiers, même si pour le day-to-day, c’est un collaborateur qui s’en charge. La rigueur de travail, la prudence de comptabilisation, fait que certes, on déclare parfois plus que souhaité, mais on est tranquille. Si Mr. Roquet accepte, c’est qu’il est prêt à défendre.

David Douenias

Gérant, DCT sprl

En tant que chargée de cours dans la Section Comptabilité à l’Henallux, la collaboration avec la fiduciaire Roquet se passe toujours de manière fructueuse tant au niveau de conseils personnels dans le cadre des cours enseignés que dans le cadre des stages d’étudiants et même de l’engagement de nos étudiants comme futurs collaborateurs

Anne Rinchard

Chargée de Cours à la Haute Ecole Henallux

Lees meer getuigenissen